Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγριες Μέλισσες: Το μυστικό του Μιλτιάδη διαλύει Δούκα και Νικηφόρο

O δεύτερος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες οδεύει προς στο τέλος του, με τις εξελίξεις και τα μυστικά που βγαίνουν στο φως είναι πολλά, τα οποία αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Δούκας θα αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο πρόβλημα με τον συνεταιρισμό, καθώς βρίσκεται σε μια διαρκή πάλη με τους αγρότες. Ο Νικηφόρος, αυτή τη φορά, θα ταχτεί στο πλευρό του πατέρα του, στις Άγριες Μέλισσες. Όμως, θα έρθει μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ του Δούκα και του Μιλτιάδη, των δύο αδελφών. Εκεί έρχεται μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη που θα γκρεμίσει στην κυριολεξία τον κόσμο του Δούκα.

Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, ο Μιλτιάδης του αποκαλύπτει πως ο Νικηφόρος ευθύνεται για το φιάσκο με την βιομηχανική ζώνη και όσα αποκαλύφθηκαν στη συνέχεια. Ο Δούκας μένει άναυδος, δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση, δεν ξέρει αν πρέπει να το πιστέψει αυτό ή όχι. Όμως, σε πρώτη φάση αποφασίζει να τηρήσει μια στάση αναμονής. Είναι οργισμένος, είναι έξαλλος με τον γιο του και αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση. Δεν αργεί να έρθει μια πολύ μεγάλη νέα σύγκρουση μεταξύ πατέρα και γιου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει