Ενημέρωση με ένα κλικ

Survivor 4: Εντάσεις μεταξύ Μπάρτζη – Κατσούλη μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας

Η Άννα Μαρία Βέλλη έφυγε από το “Survivor 4”, προκαλώντας ποικίλα σχόλια και εντάσεις στη μπλε ομάδα.

Η αποχώρησή της σίγουρα θα σημάνει μια σειρά εξελίξεων στη μπλε ομάδα που περιμένουμε να δούμε. Η ίδια φάνηκε να εκπλήσσεται από την απόφαση του κοινού και ήταν ξεκάθαρο ότι δεν περίμενε να αποχωρήσει.

“Θα μου λείψουν τα παιδιά. Θα τα βλέπω και θα τα στηρίζω. Ήθελα να γνωρίσω πολλά παιδιά και από την κόκκινη ομάδα. Δεν έγινε, όμως, κάτι. Θα τα πούμε έξω. Είναι μία εμπειρία που με έφερε κοντά σε ανθρώπους, που είμαι σίγουρη ότι θα κρατήσω και στην έξω μου ζωή. Μέσα από το παιχνίδι έμαθα ότι ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες, μπορούμε να επιβιώσουμε, αρκεί να υπάρχει θέληση. Είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν στο φετινό Survivor. Κρατάω δύο πολύ καλούς φίλους, τον Τζέημς και τον Νίκο. Θέλω να φτάσουν τελικό. Θα τα πούμε εκεί”, ανέφερε συγκινημένη η 30χρονη youtuber μετά την ανακοίνωση της ψηφοφορίας.

Ωστόσο, την ώρα που αγκάλιασε τον Νίκο Μπάρτζη για να τον αποχαιρετήσει και οι δύο ξέσπασαν σε κλάματα. «Κέρδισε. Εσύ ή ο Τζέιμς. Σ’ αγαπώ πολύ» ήταν τα τελευταία λόγια της Άννας Μαρίας πριν σβήσει τη δάδα της από το «Survivor 4».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η επιστροφή της μπλε ομάδας στην καλύβα ήταν επεισοδιακή. Μια ατάκα του Σάκη Κατσούλη στον Νίκο, τον έκανε να χάσει την ψυχραιμία του μετά το τέλος του συμβουλίου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει