Ενημέρωση με ένα κλικ

Survivor – Spoiler: Στα…μαχαίρια με την παραγωγή ο Άρης Σοϊλέδης – Εξελίξεις με την παραμονή του

Κλίκα είναι και πάει… Ο Άρης Σοϊλέδης τα είχε φτιάξει όλα πολύ ωραία, απλώνοντας «δίχτυα» και στις δύο ομάδες και δημιουργώντας συμμαχίες, που εξασφάλιζαν τη διαδρομή του μέχρι το τέλος, αν και ήδη έχει εξασφαλίσει σε σπουδαίο βαθμό τη στήριξη του κοινού λόγω αγωνιστικών επιδόσεων.

Η δημιουργία φιλιών, όμως, έστω και στο πλαίσιο του παιχνιδιού στο Survivor 5, σου δίνει μια μεγαλύτερη ασφάλεια. Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις, άλλωστε, το ποια θα είναι η ετυμηγορία του κοινού, σε περίπτωση που βρεθείς υποψήφιος, αν και η παραγωγή έχει φροντίσει να μας δείξει πως ο ποδοσφαιριστής πάει… καροτσάκι για το έπαθλο, με κορυφαίο παράδειγμα τη μη τιμωρία του και αντίστοιχα την αποβολή του «Τσακατσούκα» για δύο ουσιαστικά ίδια περιστατικά.

Ο Σοϊλέδης, όμως, φαίνεται πως είναι ένας άνθρωπος… που θέλει τα πάντα. Δε βολεύεται στην εύνοια, που ήδη διαθέτει κι αφού έχει μάθει σε αυτήν, οποιαδήποτε πιθανή εξέλιξη που μπορεί να μην του αρέσει, αποτελεί αφορμή για «πόλεμο» από τη μεριά του, μη διστάζοντας σε πάμπολλες περιπτώσεις να τα βάζει με την παραγωγή.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More