Ενημέρωση με ένα κλικ

Χωρίς Ιμπραΐμοβιτς η Μίλαν με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ένας από τους λόγους που κέντρισε το ενδιαφέρον το ζευγάρι των “16” του Europa League, μεταξύ Μίλαν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ως αντίπαλος στο “Ολντ Τράφορντ”, περίπου δύο χρόνια αφότου αποχώρησε από την αγγλική ομάδα, με προορισμό τις ΗΠΑ.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” προετοιμάζονταν μάλιστα να τιμήσουν τον Σουηδό επιθετικό για την προσφορά του, πιθανότατα όμως δεν θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν. Ο Ζλάταν τραυματίστηκε στον προσαγωγό στο χθεσινό (28/2) παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Ρόμα και θεωρείται βέβαιο ότι θα χάσει το ματς στο Μάντσεστερ (11/3), ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει και τη ρεβάνς στο “Σαν Σίρο”, μία εβδομάδα αργότερα (18/3).

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Ιμπραϊμοβιτς θα μείνει σίγουρα εκτός δράσης για δέκα ημέρες και στη συνέχεια θα επανεξεταστεί, όμως εκφράζονται φόβοι ότι το διάστημα της απουσίας του θα ανέλθει στις τρεις εβδομάδες. Αν αυτό επαληθευτεί, ο πολύπειρος άσος θα επανέλθει τον Απρίλιο, μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Τραυματίες από το παιχνίδι με τη Ρόμα αποχώρησαν ακόμη δύο παίκτες της Μίλαν. Ο Χακάν Τσαλχάνογλου έχει ένα εκτεταμένο οίδημα στον αριστερό μηρό και η κατάστασή του θα παρακολουθείται, είναι όμως βέβαιο ότι θα χάσει το ματς της Τετάρτης (3/3) με την Ουντινέζε, πιθανότατα και εκείνο που ακολουθεί (7/3) με τη Βερόνα, ενώ είναι αμφίβολη η παρουσία του και στο “Ολντ Τράφορντ”. Στον αντίποδα, το πρόβλημα του Άντε Ρέμπιτς δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Στέφανο Πιόλι για τον αγώνα με την Ουντινέζε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει