Ενημέρωση με ένα κλικ

Έγινε το “μπαμ”: Επέστρεψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να επιστρέφει στην ομάδα που έκανε το μεγάλο “μπαμ” και καταξιώθηκε στο παγκόσμιο στερέωμα.

Τελευταίο παιχνίδι του Ρονάλντο με τη φανέλα των “κόκκινων διαβόλων” ήταν στις 27 Μαΐου του 2009, όταν έχασε τον τελικό του Champions League από την Μπαρτσελόνα. Έτσι, 12 χρόνια μετά, όντας ίσως ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών στη σύγχρονη εποχή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, επέστρεψε στην ομάδα που ανδρώθηκε και κατέκτησε τους πρώτους τους τίτλους.

Ο Πορτογάλος άσος αποχώρησέ από την Γιουβέντους σε ένα deal που κόστισε λιγότερα από 30 εκατ. ευρώ. Ο 36χρονος επιθετικός έχει λαμβάνειν περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ. Με τα μπόνους ο Ρονάλντο θα φτάσει περί τα 30 εκατ. ευρώ ετησίως.

Χθες (26/8), ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, συναντήθηκε με τους υπεύθυνους στη Γιουβέντους για το θέμα της παραχώρησης του Πορτογάλου σούπερ σταρ, στο Τορίνο, αλλά οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν κάπου. Η ομάδα του Τορίνο διεμήνυσε στον εκπρόσωπο του Ρονάλντο πως το ποσό με το οποίο θα δεχτεί να τον παραχωρήσει ανέρχεται στα 29 εκατ. ευρώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μετακομίσει το καλοκαίρι του 2003 στη Γιουνάιτεντ, η οποία πλήρωσε το ποσό των 19 εκατ. ευρώ στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Με τους «κόκκινους διαβόλους» κατέγραψε 292 εμφανίσεις με 118 γκολ και 69 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας 3 πρωταθληματα Αγγλίας και 1 Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ άλλων!

Ο Κριστιάνο θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο για δύο χρόνια και θα επιστρέψει στην ομάδα με την οποία σε 6 σεζόν πέτυχε 118 γκολ σε 292 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και κατέκτησε τα πάντα, όπως και την Χρυσή Μπάλα.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει