Ενημέρωση με ένα κλικ

Σύσκεψη τοπικών φορέων στον Εύοσμο για τα νέα μέτρα

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου με τη συμμετοχή της διοίκησης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, δημοτικών συμβούλων και φορέων της περιοχής για την νέα πραγματικότητα που δημιουργεί στην περιοχή το σκληρό lockdown που επιβλήθηκε από τις 6 το πρωί στο Δήμο.

Προηγήθηκε σύσκεψη της Διοίκησης του Δήμου με αξιωματικούς της Αστυνομίας σχετικά με τους ελέγχους της ΕΛΑΣ που θα εντατικοποιηθούν στο πλαίσιο του επιπέδου πολύ αυξημένου κινδύνου που βρίσκεται η περιοχή.

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχε οργανωθεί μέσω facebook στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου, από πολίτες που αντιδρούσαν στα νέα μέτρα που ισχύουν από σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία στους ειδικούς κυρίως για την περιοχή του Ευόσμου, προκαλούν όχι τόσο για ο αριθμός των κρουσμάτων (1.200 τα ενεργά), αλλά κυρίως η διασπορά των μεταλλαγμένων στελεχών του ιού και συγκεκριμένα η κυκλοφορία της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης στην περιοχή του Ευόσμου.

Όπως έχει γίνει γνωστό στην περιοχή έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον 11 κρούσματα της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More