Ενημέρωση με ένα κλικ

Αχτσιόγλου: “Ο κ. Σταϊκούρας εξήγγειλε πράγματα που ήδη ισχύουν”

«Αν λέγαμε ότι μας εξέπληξε σήμερα ο κ. Σταϊκούρας, δεν θα ήμασταν και πολύ ειλικρινείς», σχολιάζει η Έφη Αχτσιόγλου σε δήλωσή της σχετικά με τις ανακοινώσεις του υπουργού Οικονομικών.

Αναφέρει ειδικότερα ότι ο υπουργός Οικονομικών «επανέλαβε σε άλλη μια συνέντευξη Τύπου» «τη γνωστή του συνήθεια, να εξαγγέλλει ως νέα πράγματα που ήδη ισχύουν και που αδυνατούν να δώσουν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο».

«Παρατάσεις σε αποσπασματικές ρυθμίσεις, αναβολές και επιστρεπτέες προκαταβολές, μέτρα που αποδεδειγμένα πλέον έχουν οδηγήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην ασφυξία και την οικονομία σε κατάρρευση», υπογραμμίζει η κ. Αχτσιόγλου. Στον αντίποδα τόνισε ότι «δεν ακούσαμε λέξη για ρύθμιση και διαγραφή χρεών, μετατροπή του συνόλου της επιστρεπτέας προκαταβολής σε μη επιστρεπτέα ενίσχυση και κάλυψη του κόστους για διατήρηση των θέσεων και των σχέσεων εργασίας».

Η κ. Αχτσιόγλου σχολιάζει καταληκτικά ότι «με τους πολίτες κλειδωμένους στα σπίτια τους, τον κ. Μητσοτάκη να γλεντάει στην Ικαρία και τον κ. Σταϊκούρα να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια, το μόνο που αποδεικνύει η κυβέρνηση είναι ότι έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο, αλλά και ότι αυτό ουδόλως φαίνεται να την απασχολεί».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει