Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο κορονοϊός ανέβαλε το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Αναβλήθηκε ο σημερινός αγώνας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, για λόγους ανωτέρας βίας, σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ.

Μάλιστα, η απόφαση πάρθηκε ύστερα από σχετικό αίτημα των φιλοξενούμενων και μετά από την διάγνωση θετικών κρουσμάτων κορονοϊού.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ ύστερα από σχετικό αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο προγραμματισμένος για σήμερα Κυριακή (7/2) αγώνας ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας.

Και ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του ιού COVID-19 και η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό, μετά την έκτακτη κατάσταση που διαμορφώθηκε λόγω της διάγνωσης θετικών κρουσμάτων στην ομάδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο (PCR) που πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Σ.Ε.Φ την Παρασκευή (5/2) στα πλαίσια της διοργάνωσης της Ευρωλίγκας.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης για την 14η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ».

Σημειώνεται πως σχετική ανακοίνωση για την αναβολή εξέδωσε χθες και η «πράσινη» ΚΑΕ αναφέροντας:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19.

Η κατάσταση των τεσσάρων συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Παράλληλα, λόγω της έκτακτης κατάστασης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αιτηθεί από τον ΕΣΑΚΕ την αναβολή της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει