Ενημέρωση με ένα κλικ

Κίνα – Αποκάλυψη: “Μας είπαν να πούμε ψέματα για τον κορονοϊό”

Απίστευτη παραδοχή από Κινέζους γιατρούς, καθώς αποκάλυψαν πως τους επέβαλαν να πουν ψέματα για τον κορονοϊό, κρύβοντας την επικινδυνότητα που έχει.

Το ιατρικό προσωπικό στη Γουχάν τόνισαν, ότι ήξεραν για τους θανάτους από τον ιό ήδη από τον Δεκέμβριο του 2019, αλλά ηθελημένα καθυστέρησαν ένα μήνα μετά (μέσα Ιανουαρίου) να ενημερώσουν τον ΠΟΥ για τους θανάτους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, συνειδητοποίησαν επίσης, ότι ο ιός μεταδιδόταν από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά τα νοσοκομεία είχαν διαταγή «να μην πουν την αλήθεια» και οι εκκλήσεις τους για αναστολή των εορτασμών του νέου σεληνιακού έτους απορρίφθηκαν, επειδή οι αρχές ήθελαν να «παρουσιάσουν μια αρμονική και ευημερούσα κοινωνία».

Η νέα μαρτυρία, που θα μεταδοθεί απόψε σε ντοκιμαντέρ με τίτλο Outbreak: The Virus That Shook The World, «ξεμπροστιάζει» την Κίνα που αρνούταν ότι κάλυψε το γεγονός την πανδημίας τις πρώτες μέρες.

Έρχεται, επίσης, σε μια χρονική στιγμή που η Κίνα δέχεται αυξανόμενη πίεση, αφού μια ομάδα ερευνητών που υποστηρίζεται από τον ΠΟΥ δήλωσε τη Δευτέρα ότι το Πεκίνο άργησε πολύ να ανταποκριθεί στο ξέσπασμα του ιού. Παράλληλα, οι ΗΠΑ δημοσίευσαν νέους ισχυρισμούς που υποδηλώνουν, ότι ο ιός θα μπορούσε να έχει διαρρεύσει από ένα εργαστήριο στη Γουχάν.

Το βίντεο αποτελεί ένα ακόμη στοιχείο, στον ισχυρισμό, ότι η Κίνα είχε πει ψέματα στον κόσμο σχετικά με τα πρώτα στάδια της επιδημίας του κορονοϊού, επιτρέποντάς του να διογκωθεί σε μια παγκόσμια πανδημία.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει