Ενημέρωση με ένα κλικ

Οι βασικές ειδήσεις της ημέρας σε 10’’

Το Arthro.gr σας παρουσιάζει τις βασικές ειδήσεις της ημέρας:

-Συνεδριάζει το πρωί η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων με βασικό θέμα στην ατζέντα το άνοιγμα του λιανεμπορίου με την μορφή της παράδοσης εκτός καταστήματος. Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται στις 6 το απόγευμα.

-Ξεκινάει σήμερα η τηλεκπαίδευση στα γυμνάσια και τα λύκεια. Δια ζώσης θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα δημοτικά, νηπιαγωγεία και ειδικά σχολεία σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

-Στους πέντε ανήλθαν οι νεκροί από τα επεισόδια στο Καπιτώλιο καθώς πέθανε στο νοσοκομείο ένας αστυνομικός. Είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια συμπλοκής με τους οπαδούς του Τραμπ που εισέβαλλαν στο κτίριο.

-Να χαμηλώσει τους τόνους επιχείρησε χθες ο Ντόναλντ Τραμπ. Δήλωσε ότι στρέφει πλέον την προσοχή του στο να εξασφαλιστεί μία ομαλή μεταβίβαση της εξουσίας και τόνισε ότι αυτοί που ενεπλάκησαν στα βίαια επεισόδια δεν αντιπροσωπεύουν τις ΗΠΑ και θα πληρώσουν.

-“Υπάρχει ένα ανοιχτό παράθυρο για να έχουμε ένα καλύτερο διάλογο με την Ελλάδα”, δήλωσε από την Πορτογαλία ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών. Ο κ.Τσαβούσογλου υποστήριξε μάλιστα πως τις επόμενες εβδομάδες ετοιμάζεται να χτίσει διάλογο με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια. Πάντως, χθες η Τουρκία εξέδωσε navtex για ασκήσεις το επόμενο διάστημα στο σύμπλεγμα γύρω από τη Μεγίστη καθώς και στο Βόρειο Αιγαίο.

-Άνευ προηγουμένου ήταν ο αριθμός των θανάτων που ανακοινώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Γερμανία λόγω κορωνοϊού. Πέθαναν 1188 άνθρωποι, ενώ καταγράφηκαν σχεδόν 32.000 νέα κρούσματα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει