Ενημέρωση με ένα κλικ

Premier League: Αριθμό ρεκόρ στα κρούσματα κορονοϊού

Η Premier League ανακοίνωσε ότι συνολικά 40 άτομα ανιχνεύθηκαν θετικά στην COVID-19, που είναι ο υψηλότερος αριθμός κρουσμάτων μέσα σε ένα επταήμερο αυτή τη σεζόν, σε δύο γύρους ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Από το ξεκίνημα της νέας σεζόν, 171 άτομα στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία της Αγγλίας έχουν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό. Η διοργανώτρια αρχή, η οποία πραγματοποιεί ελέγχους δύο φορές την εβδομάδα, δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων είχαν θετικά αποτελέσματα, αλλά διευκρίνισε ότι θα τεθούν σε απομόνωση για 10 ημέρες.

«Η Πρέμιερ Λιγκ… μπορεί σήμερα να επιβεβαιώσει ότι μεταξύ Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου και Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου, 1.311 παίκτες και το προσωπικό συλλόγων ελέγχθηκαν για την COVID-19.

Από αυτά, υπήρχαν 28 νέα θετικά κρούσματα» ανακοίνωσε η Λίγκα και πρόσθεσε: «Μεταξύ Παρασκευής 1 Ιανουαρίου και Κυριακής 3 Ιανουαρίου, 984 παίκτες και προσωπικό συλλόγων ελέγχθηκαν για την COVID-19 και από αυτά, υπήρχαν 12 νέα θετικά κρούσματα».

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταγράψει περισσότερα από 2,7 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 και περισσότερους από 75.000 θανάτους, ενώ ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε τη Δευτέρα ένα νέο εθνικό “lockdown”, λόγω των αυξανόμενων λοιμώξεων στη χώρα που προκαλούνται από μια νέα μετάλλαξη του ιού.

Παρ’ όλα αυτά όμως η Premier League θα συνεχίσει να διεξάγεται κανονικά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει