Ενημέρωση με ένα κλικ

Περιφέρεια Αττικής: Ολοκληρώνονται την Κυριακή οι Online Εκδηλώσεις

Με τον Φοίβο Δεληβοριά και καλεσμένη του τη Ρένα Μόρφη κλείνει το πλούσιο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής που φέτος επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να βρίσκεται κοντά σε κάθε πολίτη τις ημέρες των γιορτών.

Η Περιφέρεια Αττικής συνέβαλε ώστε και σε αυτές τις γιορτές να μη λείψει το φως και η μαγεία των προηγούμενων, έστω και μέσα από το σπίτι.

Η Περιφέρεια Αττικής υλοποίησε ένα πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων Online μεταδόσεων με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και εργαζόμενων στο χώρο του Πολιτισμού σε μια μοναδική home edition, έπειτα από την πρωτοβουλία του πειφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

Σε συνδυασμό με την συνεργασία αλλά και τον άψογο συντονισμό της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Ελένης Δουνδουλάκη και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου αρμόδιου για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις Χάρη Ρώμα.

Η μεγάλη απήχηση των Online μεταδόσεων από την παραμονή των Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου που ξεκίνησαν, συνεχίζονται μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου το βράδυ σε ένα μοναδικό home edition πρόγραμμα με την Περιφέρεια Αττικής να έχει επιλέξει παραστάσεις και συναυλίες όπου όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν – δωρεάν και χωρίς περιορισμούς – στην επίσημη σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/PerifereiaAttikis αλλά και στο κανάλι της στο YouTube youtube.com/perattika.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Το πρόγραμμα θα ενημερώνεται συνεχώς στο FB event https://fb.me/e/3JOd8zKwn, όπου και μπορούν οι πολίτες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να παρακολουθήσουν τις δωρεάν εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής «Χριστούγεννα ONline».

Το πλήρες πρόγραμμα:

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου

21:30 Συναυλία με την ορχήστρα ελληνικής παραδοσιακής μουσικής «Smyrna

 

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου

 

21:30 «ΙΣΟΝ – η Συμπερίληψη στην Τέχνη»

Μουσικοθεατρικό αφιέρωμα από τη θεατρική ομάδα ΘΕΑΜΑ (Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία)

 

 

Σάββατο 9 Ιανουαρίου

 

21:30 Τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο με την Τάνια Τρύπη και την Ευτυχία Φαναριώτη υπό την διεύθυνση και καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιάννη Παπαζαχαριάκη

 

Κυριακή 10 Ιανουαρίου

 

21:30 Συναυλία με τον Φοίβο ∆εληβοριά και special guest την Ρένα Μόρφη

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει