Ενημέρωση με ένα κλικ

Δημοτική υπάλληλος βρήκε τσάντα με 19.000 ευρώ και την παρέδωσε – Η ανάρτηση του Μπακογιάννη

Το μεγάλο «Ευχαριστώ» του Μπακογιάννη

Το ήθος και την αξιοπρέπεια δημοτικής υπαλλήλου του δήμου Αθηναίων,  η οποία βρήκε σε τσάντα 19.000 ευρώ και τα παρέδωσε στην αστυνομία,  ανέδειξε  ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπακογιάννης γνωστοποίησε πως μια υπάλληλος του δήμου Αθηναίων βρήκε μια τσάντα στην οποία υπήρχαν 19.000 ευρώ και την παρέδωσε στην αστυνομία.

«Η Ευαγγελία εργάζεται στην καθαριότητα του δήμου μας. Βρήκε μία τσάντα με 19.000 ευρώ και με τον επιστάτη συνάδελφό της, το παρέδωσαν στην αστυνομία. Στην Ευαγγελία λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι για την τσάντα αλλά γιατί στέλνει ένα σπουδαίο μήνυμα σε όλους μας. Ότι η αξιοπρέπεια, η ανθρωπιά και ο αλληλοσεβασμός, είναι τα κλειδιά για μία καλύτερη κοινωνία», αναφέρει στην ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ο κ. Μπακογιάννης.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Αθηναίων συνάντησε την υπάλληλο του Δήμου Αθηναίων ενώ εκείνη βρισκόταν στην καρδιά της πρωτεύουσας επί τω έργω.

Η Ευαγγελία εργάζεται στην καθαριότητα του δήμου μας. Βρήκε μία τσάντα με 19.000 ευρώ και με τον επιστάτη συνάδελφό της, την παρέδωσαν στην αστυνομία. Στην Ευαγγελία λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι για την τσάντα αλλά γιατί στέλνει ένα σπουδαίο μήνυμα σε όλους μας. Ότι η αξιοπρέπεια, η ανθρωπιά και ο αλληλοσεβασμός, είναι τα κλειδιά για μία καλύτερη κοινωνία.

Publiée par Κώστας Μπακογιάννης sur Mercredi 22 avril 2020

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει