Ενημέρωση με ένα κλικ

Πατούλης: Παρέδωσε υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες του ασύλου Ανιάτων

«Πρωταρχικός μας στόχος η ανάπτυξη ασπίδας προστασίας των ευπαθών ομάδων και του προσωπικού που βρίσκεται δίπλα τους και τους στηρίζει» επισήμανε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά την επίσκεψή του στο Άσυλο Ανιάτων, με αφορμή την παράδοση σημαντικής ποσότητας υγειονομικού υλικού.

Την αποστολή της Περιφέρειας και τον περιφερειάρχη συνόδευσε ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος, ενώ το υλικό παρέλαβαν η πρόεδρος Ι. Ηλιάδη και τα μέλη του Δ.Σ. του κοινωφελούς ιδρύματος, οι οποίοι και ευχαρίστησαν για τη διαχρονική στήριξη της Περιφέρειας.

Ο περιφερειάρχης σε δηλώσεις του για τις δύσκολες αυτές ώρες, που δοκιμάζονται οι αντοχές όλων, επισήμανε ότι η Περιφέρεια εργάζεται συστηματικά στο πλευρό των ευάλωτων συνανθρώπων μας και των φροντιστών τους.

«Σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να δείξουμε ότι τα στελέχη του ιδρύματος, οι ιατροί, φυσικοθεραπευτές, νοσοκόμοι, εργασιοθεραπευτές και το διοικητικό προσωπικό δεν είναι μόνοι τους. Η σκέψη μας είναι στους ασθενείς οι οποίοι πάσχουν από παραπληγίες, τετραπληγίες, εγκεφαλοπάθειες, σκλήρυνση κατά πλάκας και παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος. Οφείλουμε όλοι μας να είμαστε στο πλευρό τους και να βοηθήσουμε να προστατευθούν αποτελεσματικά» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει