Ενημέρωση με ένα κλικ

Ζέρβας για κορονοϊό: Ψύχραιμη διαχείριση και αποφυγή πανικού

«Δεν είμαστε σε καμία καραντίνα, έλαχε να εκδηλωθεί στην πόλη μας το πρώτο κρούσμα»

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο με αφορμή την εμφάνιση του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος του κορονοϊού στην συμπρωτεύουσα, απηύθυνε συστάσεις για ψύχραιμη διαχείριση και την αποφυγή πανικού.

«Δεν είμαστε σε καμία καραντίνα. Έλαχε να εκδηλωθεί στην πόλη μας το πρώτο κρούσμα του ιού και έπρεπε να προχωρήσουμε άμεσα στα όποια μέτρα και στο βαθμό που μας αναλογούν» αναφέρει ο κ. Ζέρβας και συνέχισε:

«Ως δήμος είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα να συνδράμουμε στο έργο του αρμόδιου υπουργείου όποτε, όπου και αν μας ζητηθεί. Η ενημέρωση των πολιτών πρέπει να γίνεται απολύτως υπεύθυνα από τους αρμόδιους φορείς. Απαιτείται διαχείριση χωρίς κανένα πανικό».

Επίσης δήλωσε ότι ο δήμος προχώρησε στην προληπτική απολύμανση των χώρων του δημαρχείου και συνεχίζει αύριο σε όλα τα δημοτικά κτίρια.

Επιπλέον θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλλάδια και θα οργανωθούν κι άλλες δράσεις ενημέρωσης των δημοτών.

Ο δήμος ανέβαλλε αυριανές εκδηλώσεις και δράσεις για να αποφύγει μεγάλες συναθροίσεις ενώ προχώρησε σε συμπληρωματική προμήθεια ατομικών μέτρων προστασίας.

Ο κ. Ζέρβας διαβεβαίωσε δε πως «όπως και σήμερα, έτσι και αύριο, θα είμαστε στα πόστα μας. Για τις ενέργειες και τις αποφάσεις του δήμου, όποιες μελλοντικές αποφάσεις, θα είστε όλοι ενήμεροι».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More