Ενημέρωση με ένα κλικ

To πάρτυ Βερβεσού φέρνει αλλαγές στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Ανακατατάξεις φαίνεται ότι θα υπάρξουν στις επόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, καθώς ο κ.Βερβεσός δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πλέον την εύνοια του συνόλου των δικηγόρων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, το “πάρτυ του κ.Βερβεσού εν μέσω πανδημίας, στοίχισε πολύ ακριβά στην εικόνα του Δικηγορικού Συλλόγου και αυτό είναι κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο στις επόμενες εκλογές”.

Να θυμίσουμε, ότι η εκλογή του κ.Βερβεσού, κατά τις προηγούμενες εκλογές συνέβη διότι υπήρξε πολυδιάσπαση των “γαλάζιων δικηγόρων” με τον νυν Πρόεδρο του Δ.Σ.Α να το εκμεταλλεύεται με επιτυχία.

Τα πράγματα στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετικά εκτός απροόπτου, γεγονός που επιβεβαιώνει και η ηχηρή παραίτηση από τη θέση του Αντιπροέδρου του κ.Σοφού.

Οι εκλογές μπορεί να είναι σε έναν χρόνο, όμως οι ζυμώσεις και τα “πηγαδάκια” έχουν ήδη αρχίσει με το όνομα του Δημ.Αναστασόπουλου να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων για την επόμενη ημέρα στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών!

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει