Ενημέρωση με ένα κλικ

Με βροχόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες η αρχή του Ιουνίου

Οι συγκεκριμένες συνθήκες θα περιορίζουν τοπικά την ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, θα υποδεχτούν τον Ιούνιο, με την θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια, ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα για την εποχή.

Αναλυτικότερα, αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες έως το πρωί στο Ανατολικό Αιγαίο, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα δυτικά ηπειρωτικά, οι οποίες από το πρωί θα επεκταθούν σταδιακά στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, στην Κρήτη και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Οι συγκεκριμένες συνθήκες θα περιορίζουν τοπικά την ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επιπλέον, το σκηνικό του καιρού θα χαρακτηριστεί από συγκεντρώσεις σκόνης στα νοτιοανατολικά που αναμένονται σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 10 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 22, στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 23 και στην Κρήτη από 12 έως 24.

Οι άνεμοι στο Ανατολικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και από το απόγευμα 4 έως 6 μποφόρ.

Στην περιοχή της Αττικής αναμένονται τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ, το μεσημέρι και απόγευμα όμως θα γίνουν μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης.

Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς.

Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης αναμένονται τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως το απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει