Ενημέρωση με ένα κλικ

Μειωμένοι οι θάνατοι στην Μέγαλη Βρετανία με 413 θανάτους εντός 24ώρου

Αισιοδοξία προσφέρουν οι μειωμένοι αριθμοί θανάτων και κρουσμάτων στην Μεγάλη Βρετανία

Αισιοδοξία προσφέρει ο μειωμένος αριθμός των νεκρών στην Μεγάλη Βρετανία, με 413 θανάτους εντός 24ώρου, με τα νεότερα δεδομένα, να αυξάνουν τον απολογισμό των νεκρών στους 20.732, με ανακοίνωση του υπουργού Γεωργίας και Περιβάλλοντος Τζορτζ Γιούστις.

Η αισιοδοξία έγκειται στο γεγονός, πως ο αριθμός αυτός σημαίνει τον χαμηλότερο από τα τέλη Μαρτίου, σηματοδοτώντας μια εντυπωσιακή μείωση σε σύγκριση με τη χθεσινή ημέρα, όταν και αναφέρθηκαν 813 νεκροί. Παρόλα αυτά τα στοιχεία τα οποία ανακοινώνονται αφορούν μόνο τα νοσοκομεία και, επιπροσθέτως, μπορεί να περιλαμβάνουν θανάτους οι οποίοι έχουν σημειωθεί αρκετές ημέρες νωρίτερα εκτός του τελευταίου 24ώρου. Σύμφωνα με τον Γιούστις, καταγράφηκαν επίσης 4.463 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στα 152.840.

Ο εθνικός διευθυντής των υπηρεσιών υγείας (NHS) της Αγγλίας, Στίβεν Πόουις, τοποθετήθηκε επί του θέματος, σημειώνοντας ότι υπάρχει σαφής καθοδική τάση στον αριθμό των νοσηλευομένων, κυρίως στο Λονδίνο αλλά και στα Μίντλαντς και σε άλλες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Αυτό δείχνει ότι η συμμόρφωσή μας με το μέτρο κοινωνικής αποστασιοποίησης αποδεικνύεται επωφελής, μειώνει τη μετάδοση και την εξάπλωση του ιού».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει