Ενημέρωση με ένα κλικ

Πήγε στην Αίγινα ξανά, χωρίς τα έγγραφα, ο Βαρουφάκης

Για μία ακόμα φορά ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν τήρησε τα μέτρα μετακίνησης και έφερε ξανά αναστάτωση στη λιμενική Αρχή του Πειραιά. Ο Γενικός Γραμματέας του ΜέΡΑ25 εμφανίστηκε στο λιμάνι χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Λιμενικοί πραγματοποίησαν έλεγχο, λίγο πριν από την αναχώρηση του από τον Πειραιά, και του ζητήθηκε δείξει το έγγραφο που χρειάζεται για τη μετακίνηση του, αλλά για μία ακόμα φορά δε τα είχε στην κατοχή του, καθώς χρησιμοποίησε τη βουλευτική του ιδιότητα.

Μάλιστα είχε προειδοποιήσει, από το βήμα της Βουλής, πως θα πάει ξανά το εξοχικό του: «Εγώ θα επιστρέψω στην Αίγινα, το λέω αυτό σε όσους θέλουν πάλι, να πνίξουν την φωνή μου δημιουργώντας αθλιότητες στα ΜΜΕ. Στις 4.30 το απόγευμα είναι το πλοίο, παρακαλώ οργανώστε τη σκευωρία καλύτερα αυτή τη φορά».

Μάλιστα, για τη στάση άρνησης στον έλεγχο στον Βαρουράκη, αναφέρθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης αλλά και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Από την πλευρά του ο Νίκος Βούτσης, στήριξε με δηλώσεις του τις ενέργειες του κ. Βαρουφάκη.

Για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Λιμεναρχείο και έχουν δώσει κατάθεση δύο λιμενικοί.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει