Ενημέρωση με ένα κλικ

CNN: Γιατί η Ελλάδα αντιμετωπίζει καλύτερα τον κορονοϊό από την Ιταλία

Το διεθνές ειδησεογραφικό δίκτυο, CNN International με ένα βίντεο που δημοσίευσε αναφέρεται στον τρόπο που διαχειρίστηκε η ελληνική κυβέρνηση την απειλή του ιού.

Το CNNi, με τίτλο «Γιατί η Ελλάδα αντιμετωπίζει καλύτερα τον κορονοϊό από την Ιταλία», αναφέρεται στα μέτρα που πήρε έγκαιρα η ελληνική κυβέρνηση, όταν ακόμα ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα ήταν εξαιρετικά περιορισμένος, κάνοντας ειδική αναφορά στην ακύρωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη την επικράτεια.

Το CNNi υπογραμμίζει ότι οι ελληνικές αρχές έλαβαν άμεσα μέτρα, προχωρώντας στο κλείσιμο των σχολείων και των χώρων εστίασης, ενώ τονίζεται πως τα αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας που τέθηκαν σε ισχύ από τις 22 Μαρτίου τηρούνται μέχρι σήμερα.

Στο βίντεο υπάρχουν πλάνα από τους αστυνομικούς ελέγχους που διενεργούνται καθημερινά στα δρόμους αναφορικά με την τήρηση των λόγων μετακίνησης, στο πλαίσιο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Μάλιστα, γίνεται σύγκριση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων με την Ιταλία, η οποία αριθμεί περισσότερα από 100.000 περιστατικά.

Στο βίντεο φιλοξενούνται και δηλώσεις του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια όπως και του ειδικού λοιμωξιολόγου, Σωτήρη Τσιόδρα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει