Η συνταγή της ημέρας: Σκορδαλιά με πατάτα
Πώς να φτιάξετε την πιο γευστική σκορδαλιά! Δείτε παρακάτω τη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου
Υλικά Συνταγής
6-7 πατάτες
4-5 σκελίδες σκόρδο
1/2 λεμόνι (χυμός)
3 κ.σ. ξίδι από κρασί
1 ½ φλ. ελαιόλαδο και σπορέλαιο ανάμεικτο
αλάτι
1 αυγό ημέρας βιολογικό (προαιρετικά)
Για τη χρωματιστή σκορδαλιά
λίγο ζουμί από τα παντζάρια
3 ώριμα αβοκάντο
Εκτέλεση
Για τη σκορδαλιά με πατάτα, καθαρίζουμε πρώτα, πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες σε καρέ. Τις βράζουμε για περίπου 20 λεπτά, να μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε και τις λιώνουμε στο μίξερ.