Ενημέρωση με ένα κλικ

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Η ακυρωμένη εκπομπή στην ΕΡΤ με τον Χρήστο Φερεντίνο

Η γνωστή δημοσιογράφος αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές στην καριέρα της, από το «ναυάγιο» του τηλεοπτικού σχεδίου λόγω του λουκέτου στη δημόσια τηλεόραση έως τους εφιάλτες που της προκάλεσε η τρομοκρατία.

Μια άγνωστη πτυχή της τηλεοπτικής της πορείας μοιράστηκε η Δώρα Αναγνωστοπούλου, ανατρέχοντας στα χρόνια που εργαζόταν στην ΕΡΤ. Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, η δημοσιογράφος του MEGA αποκάλυψε πως είχε προγραμματιστεί να παρουσιάσει μια καθημερινή απογευματινή εκπομπή μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Ελεάνα Δούση, η οποία όμως δεν βγήκε ποτέ στον αέρα.

«Ήταν να συνεργαστούμε εδώ στην ΕΡΤ, δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζουν αυτό. Με το κλείσιμο της ΕΡΤ τότε έκλεισε και η δική μας συνεργασία. Είχαμε κάνει μέχρι και τρέιλερ, με κάτι ποδήλατα στο κέντρο της Αθήνας», ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενη στον Χρήστο Φερεντίνο. Το project προοριζόταν για τη ζώνη 16:00-18:00, αντικαθιστώντας τη Μπήλιω Τσουκαλά, με την ομάδα να έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα των τρέιλερ στην Πανεπιστημίου.

Η συζήτηση, ωστόσο, απέκτησε πιο προσωπικό τόνο όταν η δημοσιογράφος μίλησε για τα πρώτα της βήματα στην ενημέρωση. Εξομολογήθηκε ότι η έντονη ειδησεογραφία γύρω από την τρομοκρατία της προκαλούσε έντονο άγχος, σε σημείο που δυσκολευόταν να κοιμηθεί. «Είχα χάσει τον ύπνο μου. Έβλεπα εφιάλτες το βράδυ. Θυμάμαι έπιανα τον εαυτό μου να θέλω να πάω σινεμά και να σκέφτομαι μήπως μπει κανένας μέσα. Με είχε διαπεράσει», παραδέχτηκε η ίδια.

Παράλληλα, η Δώρα Αναγνωστοπούλου αναφέρθηκε στη διαχείριση της σκληρής επικαιρότητας, σχολιάζοντας υποθέσεις που προκαλούν κοινωνική αναστάτωση. Με αφορμή την υπόθεση του Μαζωνάκη, υπογράμμισε ότι ο δημοσιογράφος δεν πρέπει να αντιμετωπίζει τέτοια θέματα επιφανειακά, καθώς συχνά κρύβουν κρίσιμες πτυχές που αφορούν το δημόσιο συμφέρον και τη δημόσια υγεία.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com