Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση ΠΑΟΚ σε Μαρινάκη!

«Η όλη διαδικασία που παραπέμπει ξεκάθαρα στις πρόσφατες πρακτικές της ΕΕΑ και την αλλαγή μελών της»

Οι «νταμπλούχοι» αντέδρασαν σήμερα 26 Φεβρουαρίου στην απόφαση του ΣτΕ, που απέρριψε προσφυγές ΠΑΟΚ και Ξάνθης για την σύνθεση της ΕΕΑ και του αιτήματος προσωρινής διαταγής.

Η απόρριψη σημαίνει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα νομικό κώλυμα στις υποθέσεις των δύο ομάδων, που εκδικάζονται από τον αθλητικό δικαστή της Λίγκας.

Από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» απόφαση κρίνεται σεβαστή, όμως για την συγκεκριμένη υπόθεση έχουν προκύψει εκ μέρους του ΠΑΟΚ πολλά σημαντικά ερωτήματα:

  • Αρχικά, στις 21 Φεβρουαρίου είχε γίνει γνωστό ο ορισμός εισηγητή για την προσφυγή των δύο ομάδων κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
  • Μόλις εχθές αιφνιδίως και χωρίς καμία αιτιολογία άλλαξε ο εισηγητής και μόλις μια ημέρα μετά, σήμερα, βγήκε η απόφαση του ΣτΕ.

Η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν άμεση:«Πως και γιατί άλλαξε ο εισηγητής που είχε οριστεί πριν από μόλις τέσσερις ημέρες; Είναι τυχαίο πως με το που ανέλαβε ο νέος εισηγητής, την επόμενη κιόλας ημέρα απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΑΟΚ και δεν του δόθηκε η προσωρινή διαταγή; Στη χώρα των θαυμάτων που ζούμε συνέβη και αυτό και φυσικά πλέον τίποτα δε μας εκπλήσσει».

«Η όλη διαδικασία που παραπέμπει ξεκάθαρα στις πρόσφατες πρακτικές της ΕΕΑ και την αλλαγή μελών της εν μέσω εκκρεμοδικίας από τον- χαριτωμένο στις χθεσινές φωτογραφίες- Λευτέρη Αυγενάκη που κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο συνεχίζει ο ΠΑΟΚ που συνεχίζουν την επίθεση κατά Μαρινάκη:

«Τα πλοκάμια του Βαγγέλη Μαρινάκη πλέον αγγίζουν όλους τους τομείς της χώρας και όσο πιο αργά το αντιληφθούν όλοι τόσο πιο πολύ θα διολισθαίνει η Δημοκρατία (;). Προφανώς η, ήσσονος σημασίας, εξέλιξη αυτή δεν αλλάζει την πρόθεσή μας να καταρρίψουμε τις φαντασιώσεις της καταγγελίας σε οποιοδήποτε κανονικό δικαστήριο όπως ήδη έχουμε προαναγγείλει», τονίζεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει