Ενημέρωση με ένα κλικ

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση «θρίλερ» για τους «ερυθρόλευκους»

Η Λαμία με παίχτη λιγότερο κόντεψε να πάρει την πρόκριση

Η Λαμία «πάγωσε» το Καραϊσκάκης προηγούμενη στο σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως οι Πειραιώτες έκαναν «πάρτι» στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχαν τρία τέρματα για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς έγινε πάντως «θρίλερ» και στα τελευταία λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο τελικό 3-2, παρότι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο.

Με το πρώτο ματς να έχει λήξει με 0-0, ο Αντέτζο στο 44′ σόκαρε την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, πετυχαίνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους με προβολή.

Μέσα σε δύο λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο όμως, άλλαξαν τα πάντα, αφού πρώτα ο Χασάν ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από κόρνερ και στη συνέχεια ο Ρόμανιτς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για «θέατρο», αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «κατηφορίσει» στη συνέχεια το γήπεδο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος και έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ με βασικό πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί, αλλά βρήκε και δύο γκολ με τον ίδιο τρόπο.

Ο Σισέ έκανε «πάρτι» στο ψηλό παιχνίδι μέσα στην περιοχή της Λαμίας και με δύο «καρφωτές» κεφαλιές ολοκλήρωσε την ανατροπή και καθάρισε την πρόκριση για την ομάδα του.

Όλα έδειχναν «περίπατο» στα τελευταία λεπτά του αγώνα, αλλά ο MVP της αναμέτρησης έδωσε εκ νέου ελπίδες στη Λαμία.

Κι αυτό γιατί ο Αφρικανός αμυντικός ανέτρεψε τον Νιασέ στο 89′ και ο Βιγιάλμπα μείωσε σε 3-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το ματς έγινε έτσι «θρίλερ» στις καθυστερήσεις, αφού ένα γκολ μπορούσε να αλλάξει τα πάντα, αλλά με τους Λαμιώτες να αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει τη νίκη και να πανηγυρίσει την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει