Ενημέρωση με ένα κλικ

Σωτήρης Τσαφούλιας σε Γιώργο Λιάγκα: «Είστε εκτός θέματος και παραπλανάτε τον κόσμο»

Έντονη τηλεφωνική παρέμβαση του σκηνοθέτη στην εκπομπή «Το Πρωινό» με αφορμή τα σχόλια για τη Σαμπρίνα και την Αγγελική Ηλιάδη.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, προκειμένου να απαντήσει στον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκαν οι δηλώσεις του σχετικά με τη Σαμπρίνα και την Αγγελική Ηλιάδη. Ο γνωστός σκηνοθέτης εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την κριτική που δέχθηκε, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα της εκπομπής παραπλανά το κοινό.

Η σύγκρουση ξεκίνησε όταν ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε πως ο σκηνοθέτης επιχείρησε να «λειάνει» τις αρχικές του τοποθετήσεις, κατηγορώντας τον ουσιαστικά για υποτιμητικά σχόλια περί αμορφωσιάς. Ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από τη μία λες κάποιον αμόρφωτο και από την άλλη λες ότι είναι πρωτοπόρος. Σε μία φράση είπε δύο πράγματα που αντικρούουν το ένα το άλλο».

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας, φανερά ενοχλημένος από την ερμηνεία των λόγων του, διέψευσε κατηγορηματικά ότι υποτίμησε τις δύο τραγουδίστριες. «Δεν το περίμενα καθόλου από εσάς αυτό. Είστε εκτός θέματος και παραπλανάτε τον κόσμο σε τέτοιο βαθμό», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Υπάρχει φράση δική μου που να κατηγορώ τις δύο κυρίες για αμορφωσιά; Εγώ είμαι από τους πρώτους που στον δημόσιο λόγο μου υπερασπίζομαι το δικαίωμα του καθενός να έχει άποψη». Ο σκηνοθέτης τόνισε πως δεν ανασκεύασε ποτέ τις δηλώσεις του, κατηγορώντας την εκπομπή ότι διεξάγει μία συζήτηση βασισμένη σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com