Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησε με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου τη διακοπή της ετήσιας στρατιωτικής βοήθειας των 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς το Ισραήλ

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε το τέλος της χρηματοδότησης από το τέλος του τρέχοντος έτους, δηλώνοντας πως η χώρα δεν έχει πλέον ανάγκη τη συγκεκριμένη αμερικανική ενίσχυση.

Ο Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με τη στρατιωτική βοήθεια των 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως που παρέχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στο Ισραήλ. Μιλώντας στην εκπομπή «Fox and Friends» του δικτύου Fox News, ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε ότι κατέληξε σε συμφωνία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου για τον τερματισμό των εν λόγω πληρωμών.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, η απόφαση αυτή είχε ληφθεί πριν από αρκετούς μήνες, με στόχο να σταματήσει η εργαλειοποίηση της αμερικανικής χρηματοδότησης από ορισμένους Δημοκρατικούς και αριστερούς πολιτικούς, οι οποίοι τη χρησιμοποιούσαν ως σημείο τριβής κατά των Ρεπουμπλικανών. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Ισραήλ δεν έχει πλέον ανάγκη την οικονομική στήριξη, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι η Ουάσινγκτον θα συνεχίσει να παρέχει βοήθεια στο Ισραήλ εάν παραστεί ανάγκη στο μέλλον. Η διακοπή των πληρωμών αναμένεται να τεθεί σε πλήρη ισχύ με το πέρας του τρέχοντος έτους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com