Ο ΠΑΟΚ κλείνει τον Λέλαρντ Γουόκερ για τρία χρόνια και τον στέλνει δανεικό στην Κλουζ-Ναπόκα
Οι Ρουμάνοι αποκαλύπτουν το πλάνο του ΠΑΟΚ για τον Αμερικανό γκαρντ, που περιλαμβάνει άμεση μετακίνηση με τη μορφή δανεισμού για εμπειρίες.
Ο ΠΑΟΚ κινείται έντονα για την ενίσχυση του ρόστερ του, με το όνομα του Λέλαρντ Γουόκερ να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ρουμανικού μέσου «Gazzetta Sporturilor», ο Αμερικανός γκαρντ έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ωστόσο, το πλάνο της διοίκησης του «Δικεφάλου του Βορρά» φαίνεται να περιλαμβάνει έναν ενδιάμεσο σταθμό για τον αθλητή. Όπως αναφέρουν οι Ρουμάνοι, ο ΠΑΟΚ προορίζει τον Γουόκερ για δανεικό στην Κλουζ-Ναπόκα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, προκειμένου ο παίκτης να αποκομίσει πολύτιμες παραστάσεις και εμπειρίες πριν ενταχθεί μόνιμα στο ρόστερ της ομάδας στη Θεσσαλονίκη. Αν και η μετακίνηση στον ρουμανικό σύλλογο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα τυπικά, οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί θεωρούνται ιδιαίτερα αυξημένες.
Παράλληλα, το ρεπορτάζ επισημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη καταβάλει το ποσό του buy-out, εξασφαλίζοντας την αποδέσμευση του παίκτη από τη Σαλόν Βίλπας, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Η κίνηση αυτή καταδεικνύει την πρόθεση της ομάδας να επενδύσει μακροπρόθεσμα στον συγκεκριμένο καλαθοσφαιριστή.