Ρήξη χιαστού υπέστη ο Δημήτρης Γούτας στον αγώνα της Γκεντσλερμπιρλιγκί
Σοβαρός τραυματισμός για τον Έλληνα διεθνή αμυντικό στο παιχνίδι κόντρα στην Κόνιασπορ.
Άτυχος στάθηκε ο Δημήτρης Γούτας, καθώς ο τραυματισμός που υπέστη στην αναμέτρηση της Γκεντσλερμπιρλιγκί με την Κόνιασπορ αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρός. Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός επιβεβαίωσαν τη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο, μια εξέλιξη που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο 32χρονος στόπερ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της 9ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος, αναγκαζόμενος να αποχωρήσει πρόωρα από τον αγωνιστικό χώρο στο 30ό λεπτό. Η μαγνητική τομογραφία επισφράγισε τους φόβους για τη σοβαρότητα της κατάστασης, με τον αρχηγό της Γκεντσλερμπιρλιγκί να ξεκινά άμεσα τη δύσκολη διαδικασία αποκατάστασης. Ο τραυματισμός αυτός αποτελεί σημαντικό πλήγμα για την ομάδα του, καθώς ο Γούτας αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία στην αμυντική της γραμμή.
Ο διεθνής αμυντικός εντάχθηκε στον τουρκικό σύλλογο το 2025, προερχόμενος από την Κάρντιφ, και έχει καταγράψει σημαντική παρουσία με 44 συμμετοχές, τρία γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.