Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Άννα Βίσση πληρώνει τη μπάντα της ενώ μένει εκτός νυχτερινής διασκέδασης

Το σχόλιο της Κατερίνας Καραβάτου και η έντονη αντίδραση του Χρήστου Φερεντίνου για την απόφαση της τραγουδίστριας

Μία απρόσμενη οικονομική κίνηση από την πλευρά της Άννας Βίσση απασχολεί έντονα τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς η ερμηνεύτρια επέλεξε να στηρίξει έμπρακτα τους συνεργάτες της. Λόγω της δικαστικής και επαγγελματικής διαμάχης με τον Νίκο Καρβέλα –ο οποίος έθεσε περιορισμούς στη ζωντανή εκτέλεση των δημιουργιών του– η Άννα Βίσση δεν θα πραγματοποιήσει νυχτερινές εμφανίσεις στην Αθήνα τον φετινό χειμώνα.

Η συγκεκριμένη απαγόρευση από τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, που απαιτεί πλέον ειδική άδεια για κάθε ερμηνεία των τραγουδιών του, οδήγησε την τραγουδίστρια στην απόφαση να αναστείλει τα live της, αφήνοντας τη μπάντα της χωρίς εργασία. Σε μια κίνηση που χαρακτηρίστηκε ως γενναιοδωρία, η καλλιτέχνιδα αποφάσισε να καταβάλει μηνιαία αποζημίωση στους μουσικούς της για να καλύψει το κενό της σεζόν.

Το θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Τρίτη (20/10), με την Κατερίνα Καραβάτου να ανοίγει τη συζήτηση θέτοντας το ερώτημα αν πρέπει να αναγνωριστεί η κίνηση της τραγουδίστριας. «Είπαμε ένα μπράβο στην Άννα Βίσση για τα λεφτά στους μουσικούς της;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια, με τον Χρήστο Φερεντίνο να απαντά χαρακτηριστικά: «Έκανε το αυτονόητο». Παρά την αρχική επιφύλαξη του παρουσιαστή, η Κατερίνα Καραβάτου επέμεινε πως μια τέτοια ενέργεια δεν είναι δεδομένη στον χώρο του θεάματος. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Χρήστος Φερεντίνος εξέφρασε επίσης την έκπληξή του για την απουσία του Παναγιώτη Τσεβά από την πρόσφατη συναυλία στο ΟΑΚΑ, πληροφορούμενος πως ο μουσικός δεν ανήκει πλέον στην ομάδα της Άννας Βίσση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com