Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συγκρίνει την τηλεόραση με τα social media

Η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για την ελευθερία της ψηφιακής εποχής, τον πλουραλισμό των απόψεων και την επαγγελματική της πορεία στο MEGA.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου, με αφορμή την επιστροφή της εκπομπής MEGA Stories, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Διονυσία Μαρίνου για το ένθετο Πρόσωπα της εφημερίδας Τα Νέα. Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναλύει τη σύγχρονη πραγματικότητα, εστιάζοντας στη διαρκή εξέλιξη των μέσων ενημέρωσης.

Αναφερόμενη στη σειρά βίντεο «Ιστορίες γι’ αγρίους», η ίδια τονίζει πως το διαδίκτυο της προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία στον σχολιασμό, ειδικά σε μια περίοδο έντονης πολιτικής επικαιρότητας. «Όπως η τηλεόραση ήταν ένα σούπερ μάρκετ, όπου επέλεγες το προϊόν που σου ταίριαζε, έτσι είναι και τα social media», σημειώνει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, υπογραμμίζει την ανάγκη οι πολίτες να είναι υποψιασμένοι και να επενδύουν περισσότερο χρόνο στην ποιοτική ενημέρωσή τους.

Παρά την αγάπη της για την τηλεόραση, στην οποία «ενηλικιώθηκε» επαγγελματικά, η Δώρα Αναγνωστοπούλου δηλώνει ενθουσιασμένη από τον πλουραλισμό του διαδικτύου. Όπως εξηγεί, ο σημερινός ψηφιακός χώρος επιτρέπει σε όλους τους δημοσιογράφους να έχουν εικόνα, φωνή και άποψη, ενισχύοντας τη δημοκρατικότητα της ενημέρωσης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com