Η Αλίνα Χάμπα παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο Τουρχάν Μιλντόν σε έναν γάμο 10 εκατ. δολαρίων
Με 900.000 λουλούδια και καλεσμένους από το περιβάλλον του Ντόναλντ Τραμπ, η προσωπική δικηγόρος του πρώην προέδρου γιόρτασε την ένωσή της στη Νέα Υόρκη.
Η Αλίνα Χάμπα, γνωστή για τον ρόλο της ως προσωπική δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Τούρκο δισεκατομμυριούχο Τουρχάν Μιλντόν. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό ξενοδοχείο Waldorf Astoria στη Νέα Υόρκη, σε μια εκδήλωση που, σύμφωνα με πηγή της nypost, άγγιξε το κόστος των 10 εκατ. δολαρίων.
Η 42χρονη Χάμπα και ο 29χρονος Μιλντόν, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Miller Holding, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους σε μια αίθουσα χορού πλημμυρισμένη από 900.000 φρέσκα λουλούδια. Η νύφη επέλεξε να φορέσει τρία διαφορετικά φορέματα, ενώ το δείπνο ξεκίνησε με χαβιάρι και το πρόγραμμα πλαισίωσε μια 30μελής μπάντα και η εμφάνιση του ράπερ Νέλι.
Στην εντυπωσιακή δεξίωση παρευρέθηκαν κορυφαία στελέχη και συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ, όπως ο Κας Πατέλ, ο Τοντ Μπλανς, η Μάργκο Μάρτιν και η Χάρμιτ Ντίλον, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Μάικ Τάισον. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε νωρίτερα φέτος στο Kennedy Center, επισφράγισε τη σχέση του μετά από μια σειρά κοινών εμφανίσεων, συμπεριλαμβανομένου του δείπνου των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου τον Απρίλιο.
