Ενημέρωση με ένα κλικ

Συγκινημένος ο Apon στη σκηνή του Άλσους: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης μου λείπει πολύ»

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης απέτισε φόρο τιμής στον αείμνηστο Γιώργο Μαζωνάκη, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της φιλίας τους.

Μία ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά βραδιά χάρισε στο κοινό του ο Apon το βράδυ της Κυριακής 27/9/2026, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Θέατρο Άλσος. Ο τραγουδιστής, πέρα από τις μεγάλες επιτυχίες του, θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές του αναμνήσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη, αποκαλύπτοντας πως η επιρροή του αείμνηστου καλλιτέχνη ήταν καθοριστική στη δημιουργική του πορεία.

Μεταξύ άλλων, ο Apon θυμήθηκε τη συνεργασία τους για το The Voice και το εντυπωσιασμένο ύφος του Γιώργου Μαζωνάκη όταν διαπίστωσε ότι ο νεότερος συνάδελφός του γνώριζε καλά το τραγούδι «Στη λεωφόρο της αγάπης». «Του είπα ότι το είχα ακούσει από εκείνον όταν το είχε δώσει σε εξετάσεις στο Εθνικό Ωδείο. Είχε κουφαθεί που το ήξερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης.

Η κορύφωση της συγκίνησης ήρθε όταν ο Apon τοποθέτησε ένα συμβολικό σκαμπό δίπλα του στη σκηνή, τιμώντας τη μνήμη του φίλου και συνεργάτη του. «Μου λείπει πάρα πολύ και σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης. Εύχομαι να έχει βρει γαλήνη και μια μεγάλη αγκαλιά εκεί πέρα, γιατί αυτό έχει πολύ ανάγκη», εξομολογήθηκε εμφανώς συγκλονισμένος, με το απόσπασμα της συναυλίας να κατακλύζει το TikTok και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com