Ενημέρωση με ένα κλικ

Χαράλαμπος Λυκούδης: «Γίνεται προσπάθεια να βγει από το κάδρο ο γιατρός»

Ο συνήγορος της οικογένειας του Γιώργου Μαζωνάκη καταγγέλλει ψευδείς καταθέσεις και περιμένει απαντήσεις από τα ψηφιακά πειστήρια.

Ο Χαράλαμπος Λυκούδης, δικηγόρος της οικογένειας του Γιώργου Μαζωνάκη, προχώρησε σε σοβαρές αποκαλύψεις σχετικά με την πορεία των ερευνών για τον θάνατο του τραγουδιστή. Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Non Stop», ο κ. Λυκούδης τόνισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική προσπάθεια να αποσείσει τις ευθύνες του ο 58χρονος γιατρός που παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, οι πηγές των πληροφοριών για την υπόθεση χωρίζονται σε τρεις άξονες: τους κατηγορούμενους, τα ψηφιακά μέσα που έχουν κατασχεθεί και τις εργαζόμενες στο ιατρείο. Ο κ. Λυκούδης άφησε αιχμές για το προσωπικό, υποστηρίζοντας πως οι εργαζόμενες δεν έχουν καταθέσει την αλήθεια μέχρι στιγμής, ενώ έκανε έκκληση να αποκαλυφθούν τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν κατά το κρίσιμο δίωρο της ανακοπής.

«Δεν μπορεί κανένας να φανταστεί ότι σε ένα ιατρείο, ενώ ένας ασθενής βρίσκεται σε ανακοπή, ο προϊστάμενος γιατρός κοιμάται στον καναπέ», δήλωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ο δικηγόρος επεσήμανε ότι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και η ανάλυση των ηλεκτρονικών συσκευών αναμένονται να προσφέρουν καθοριστικά στοιχεία. «Θα μιλήσουν τα μηχανήματα», κατέληξε, υπογραμμίζοντας ότι η οικογένεια αναζητά δικαίωση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com