Ενημέρωση με ένα κλικ

Δραπετεύει 40χρονος κρατούμενος από τα δικαστήρια της Ευελπίδων κατά τη μεταγωγή του

Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του υπηκόου Τυνησίας που κατάφερε να διαφύγει το απόγευμα της Παρασκευής.

Συναγερμός σήμανε στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα της Παρασκευής 24/9, καθώς ένας 40χρονος κρατούμενος κατάφερε να αποδράσει από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, όπου είχε οδηγηθεί για δικαστική διαδικασία.

Ο 40χρονος, ο οποίος κατάγεται από την Τυνησία και αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή καθώς και για διάθεση και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, εκμεταλλεύτηκε τις συνθήκες μεταγωγής του και διέφυγε περίπου στις 19:30. Αμέσως μετά την ειδοποίηση για το περιστατικό, οι αστυνομικές αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, με τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του να παραμένουν σε πλήρη εξέλιξη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com