Γιώργος Λιβάνης: «Οικογένεια η Ανδρομάχη, κάποια στιγμή θα τα πούμε όλα»
Ο γνωστός τραγουδιστής απαντά για πρώτη φορά στις φήμες περί χωρισμού με την Ανδρομάχη, επισημαίνοντας τις στενές σχέσεις που διατηρούν για χάρη του παιδιού τους.
Στο επίκεντρο των πρόσφατων δημοσιευμάτων βρέθηκε ο Γιώργος Λιβάνης, με αφορμή τις έντονες φήμες που κάνουν λόγο για ρήξη στην προσωπική του ζωή και χωρισμό από την Ανδρομάχη, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί. Ο τραγουδιστής, που φέτος το καλοκαίρι ανέβηκε στη σκηνή για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης “Του Αγοριού Απέναντι”, κλήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο, ο Γιώργος Λιβάνης απέφυγε να δώσει αναλυτικές εξηγήσεις για τις φήμες διαζυγίου, επιλέγοντας ωστόσο να τονίσει τον αδιάρρηκτο δεσμό που διατηρεί με την Ανδρομάχη. Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στη θεατρική παράσταση, αλλά και για τη συνύπαρξή τους στους εορτασμούς για τα γενέθλια του γιου τους, ο καλλιτέχνης ήταν σαφής: «Αυτό θα ήθελα να μην το σχολιάσω αυτή τη στιγμή. Κάποια στιγμή θα τα πούμε σίγουρα όλα. Εννοείται πως θα ερχόταν να με δει στην παράσταση, οικογένεια είμαστε».
Παράλληλα, ο Γιώργος Λιβάνης αναφέρθηκε με συγκίνηση στη δημόσια αφιέρωση που έκανε προς τον Γιώργο Μαζωνάκη από τη σκηνή του θεάτρου Άλσος. «Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Είμαι ακόμα μουδιασμένος», παραδέχτηκε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στην ακυρωθείσα συνεργασία τους, πρόσθεσε: «Τη Δευτέρα θα είχαμε τη φωτογράφιση για το νέο νυχτερινό μας σχήμα και δυστυχώς αυτή τη στιγμή προσευχόμαστε να είναι καλά εκεί που είναι».
