Ενημέρωση με ένα κλικ

Οχάιο: Νεκρός 7χρονος σε ντουλάπα μετά από βασανιστήρια από τη μητέρα του και τους συντρόφους της

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του μικρού Γουίλιαμ, ο οποίος βρέθηκε δεμένος με ταινία έπειτα από μήνες συστηματικής κακοποίησης.

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία στο Οχάιο ήρθε στο φως, καθώς ένας 7χρονος, ο Γουίλιαμ Έβανς, έχασε τη ζωή του μετά από φρικτά βασανιστήρια. Το άψυχο σώμα του παιδιού εντοπίστηκε κρυμμένο μέσα σε μια ντουλάπα, με τα χέρια του και το σώμα του δεμένα με ταινία.

Για τη δολοφονία κατηγορούνται η 38χρονη μητέρα του, Κέιτλιν Έβανς, καθώς και οι δύο σύντροφοί της, η 23χρονη Νέσα Κίνι και η 33χρονη Κίρμπι Ράνκιν. Σύμφωνα με τις αρχές, το θύμα, το οποίο αντιμετώπιζε αναπτυξιακές δυσκολίες, υπέστη βασανιστήρια με νερό, εγκαύματα και βίαιους ξυλοδαρμούς. Η ιατροδικαστής της κομητείας Χάμιλτον, Λάκσμι Σαμαρκό, αποφάνθηκε ότι ο θάνατος προήλθε από αμβλύ τραύμα στο κεφάλι, ενώ δήλωσε πως η εικόνα που αντίκρισε ανοίγοντας την ντουλάπα ήταν ανατριχιαστική.

Ο αστυνομικός Κάιλ Σμιθ, καταθέτοντας στο δικαστήριο, χαρακτήρισε την υπόθεση ως ένα από τα πιο διεστραμμένα περιστατικά κακοποίησης παιδιού στα 21 χρόνια της καριέρας του, περιγράφοντας τραυματισμούς σε ολόκληρο το σώμα του 7χρονου. Παράλληλα, οι έρευνες συνεχίζονται για το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης. Ο βιολογικός πατέρας του Γουίλιαμ, εμφανώς συντετριμμένος, κατέθεσε στο δικαστήριο καταγγέλλοντας ότι η μητέρα του παιδιού τον κρατούσε απομονωμένο από το γιο του τους τελευταίους εννέα μήνες, χρησιμοποιώντας ψέματα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com