Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός για τα σχόλια σχετικά με τον τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου
Ο παρουσιαστής του Survivor απάντησε με έντονο ύφος στην κριτική του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τη χρήση των ελληνικών και τον χαρακτηρισμό «νικητής».
Έντονη ήταν η αντίδραση του Γιώργου Λιανού μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102.2, αναφορικά με την κριτική που δέχτηκε για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον σοβαρό τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου στο Survivor.
Ο παρουσιαστής θέλησε να βάλει ένα τέλος στις εικασίες και τις συζητήσεις, υπογραμμίζοντας πως δεν επιθυμεί να λειτουργεί ως εκπρόσωπος της οικογένειας ή να δίνει ιατρικές λεπτομέρειες. «Μην κάνετε τα media, social media», δήλωσε χαρακτηριστικά, απευθύνοντας κάλεσμα για αυτοσυγκράτηση.
Η ένταση πυροδοτήθηκε από τα σχόλια για την επιλογή της λέξης «νικητής» που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Λιανός στο τελευταίο συμβούλιο του παιχνιδιού, αναφερόμενος στον Σταύρο Φλώρο. Απαντώντας σε όσους επέκριναν τη χρήση της συγκεκριμένης λέξης –ανάμεσα στους οποίους και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος– ο Γιώργος Λιανός ξέσπασε λέγοντας: «Μην κοιτάτε να πιαστείτε από μία λεξούλα. Χε…στηκα αν ήταν σωστή ή όχι. Χαλαρώστε λιγάκι».
Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε προηγουμένως τοποθετηθεί επικριτικά, αναφέροντας ότι «πρέπει να προσέχουμε λίγο περισσότερο το πώς τοποθετούμαστε ως προς τα ελληνικά» και συμπληρώνοντας πως σε τέτοιες στιγμές, όπου η σωματική ακεραιότητα ενός ανθρώπου δοκιμάζεται, ο όρος «νικητής» δεν είναι ο δόκιμος. «Δεν είναι νικητής, κανένας δεν είναι νικητής, όλοι είναι χαμένοι», υποστήριξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ζητώντας μεγαλύτερη προσοχή στο δημόσιο λόγο.