Ετεοκλής Παύλου: «Ρηχή η τοποθέτηση της Μαρίας Κοζάκου για τον Ακύλα στην Eurovision»
Ο παρουσιαστής του Breakfast@Star συγκρίνει τις δηλώσεις της Μαρίας Κοζάκου με εκείνες του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Ακύλα.
Την έντονη διαφωνία του για τον τρόπο με τον οποίο σχολίασαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου τη συμμετοχή του Ακύλα στην Eurovision 2026 εξέφρασε ο Ετεοκλής Παύλου. Μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star, ο παρουσιαστής στάθηκε στις διαφορετικές οπτικές που παρουσίασαν οι δύο σχολιαστές του ευρωπαϊκού διαγωνισμού, εστιάζοντας στην ουσία των τοποθετήσεών τους.
Ο Ετεοκλής Παύλου ανέλυσε τη στάση του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος προσέγγισε το θέμα με συναισθηματικό βάθος, απευθυνόμενος ουσιαστικά στον ίδιο τον Ακύλα. Όπως επεσήμανε, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναγνώρισε την προσπάθεια και τις κατακτήσεις του καλλιτέχνη, εκφράζοντας τον θαυμασμό του. Αντιθέτως, ο παρουσιαστής επέκρινε τη Μαρία Κοζάκου για την προσέγγισή της, χαρακτηρίζοντάς την επιδερμική. «Βλέπω από τον Γιώργο Καπουτζίδη μια τοποθέτηση με βάθος και από την άλλη βλέπω την Μαρία Κοζάκου που κάνει μια πολύ ρηχή τοποθέτηση μιλώντας για νούμερα τηλεθέασης. Σαν να λέει… ευχαριστούμε πολύ Ακύλα που μας έφερες υψηλά νούμερα τηλεθέασης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής στο STAR.