Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Νότιγχαμ θριάμβευσε απέναντι σε μια απογοητευτική Τσέλσι

Σε τραγική κατάσταση οι Λονδρέζοι, που συμπλήρωσαν έξι συνεχόμενες ήττες στην Premier League, ενώ η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Τζέσι Ντέρι.

Η Νότιγχαμ παρουσιάστηκε στο γήπεδο στην καλύτερη φετινή της αγωνιστική κατάσταση, εκμεταλλευόμενη πλήρως την ελεύθερη πτώση της Τσέλσι, η οποία πλέον βλέπει τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο να εξανεμίζονται. Η Τσέλσι συνεχίζει την αποκαρδιωτική της πορεία στην Premier League, καθώς μετά την απόλυση του Λίαμ Ροσένιορ, η ομάδα κατέγραψε την έκτη συνεχόμενη ήττα της, καταρρίπτοντας κάθε αρνητικό ιστορικό ρεκόρ.

Η μοίρα του αγώνα κρίθηκε ουσιαστικά από το πρώτο τέταρτο, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 0-2 ήδη από το 15ο λεπτό. Ο Αβονίγι άνοιξε το σκορ στο 2′, ενώ στο 15′ ο Ιγκόρ Ζεσούς ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Το παιχνίδι επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του 18χρονου άσου των γηπεδούχων, Τζέσι Ντέρι, στο 44ο λεπτό, μετά από σύγκρουση με τον Ζακ Άμποτ, γεγονός που οδήγησε στη διακομιδή του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Στην ίδια φάση, η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι, ωστόσο ο Πάλμερ δεν κατάφερε να νικήσει τον Σελς. Στο 52′, ο Αβονίγι διαμόρφωσε το 0-3, με την Τσέλσι να πετυχαίνει απλώς το γκολ της τιμής στο 90’+3′ με τον Ζοάο Πέδρο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 35ης αγωνιστικής της Premier League: Η Λιντς επικράτησε της Μπέρνλι με 3-1, η Μπρέντφορντ κέρδισε τη Γουέστ Χαμ με 3-0 (με αυτογκόλ του Μαυροπάνου), η Νιούκαστλ επιβλήθηκε της Μπράιτον με 3-1, ενώ Γουλβς και Σάντερλαντ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com