Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το τηλεοπτικό του μέλλον και το θέατρο
Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα» και την εντατική προετοιμασία της παράστασης «Του αγοριού απέναντι» με την προσθήκη της Κατερίνας Ζαρίφη.
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα» και τη Μαρία Κοκολάκη, όπου τοποθετήθηκε ανοιχτά σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και τα τρέχοντα θεατρικά του σχέδια.
Σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Όπου υπάρχει Ελλάδα», ο ηθοποιός διευκρίνισε πως οι εξελίξεις παραμένουν στάσιμες, καθώς δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα κάποια επίσημη συζήτηση για τη συνέχιση ή τον τερματισμό της εκπομπής. «Περιμένω κι εγώ να δω πότε θα συζητήσουμε, για να ξέρω αν θα συνεχίσουμε ή θα σταματήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως παραμένει ανοιχτός σε νέες προτάσεις για τη ζώνη του σαββατοκύριακου, αν και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση στο τραπέζι.
Παράλληλα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε στους εντατικούς ρυθμούς των προβών για τη θεατρική παράσταση «Του αγοριού απέναντι». Ο ίδιος επισήμανε ότι η ομάδα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, υποδεχόμενη την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία αναλαμβάνει τον ρόλο μετά την αποχώρηση της Δανάης Μπάρκα. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ενσωμάτωση της νέας συνεργάτιδάς του, τονίζοντας πως η απόδοσή της αναμένεται να είναι εξαιρετική.