Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Ευγενία Παναγοπούλου αποκαλύπτει τον τρόπο επικοινωνίας της και ευχαριστεί όσους την στήριξαν

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις επιλογές της στην καλλιτεχνική της πορεία και ευχαρίστησε δημόσια συνεργάτες της.

Η Ευγενία Παναγοπούλου, φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» της ΕΡΤ, την Πέμπτη, με οικοδεσπότες τους Κρατερό Κατσούλη και τη Μαρία Ηλιάκη, μοιράστηκε σκέψεις για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται πλέον την επικοινωνία της, τόσο με τους οικείους της όσο και με επαγγελματικούς συνεργάτες που την στήριξαν στην καλλιτεχνική της πορεία.
Η ταλαντούχα ηθοποιός τόνισε ότι πλέον επιλέγει προσεκτικά πού και πότε θα εκφραστεί, επισημαίνοντας: «Θα ζυγίσω τη στιγμή και την κατάσταση. Δεν θα τα κάνω… ώπα, ας πούμε, επειδή θέλω να το πω. Υπάρχουν κάποιοι κόσμιοι τρόποι, κάποιοι χρόνοι, κάποια όρια και κάποιες αντοχές».
Αναφερόμενη στην αξία της στήριξης, η Ευγενία Παναγοπούλου δήλωσε: «Είναι ευλογία να έχεις ανθρώπους που σε κρατάνε σ’ αυτή τη δουλειά. Γιατί είναι «όμορφο» και – θα μου επιτρέψετε να χρησιμοποιήσω αυτή την έννοια – δυστυχώς πουλιστερό να πω το δυσάρεστο και αυτό το οποίο θα φέρει θέμα, ενώ δεν είναι καθόλου πουλιστερό το να πούμε τι όμορφοι άνθρωποι που υπάρχουν εκεί έξω».
Ως παράδειγμα γενναιοδωρίας και στήριξης, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον Φάνη Μουρατίδη. «Που έχω δουλέψει, για παράδειγμα, υπέροχα με τον Φάνη Μουρατίδη. Όταν βγήκα σε μια παράσταση, που τα λόγια δεν «έρχονταν» για κανέναν λόγο, δηλαδή έπαθα «σεντόνι» στη σκηνή, έπαθα εγκεφαλικό θεωρώντας ότι θα μου πει «ντροπή σου» και ο Φάνης με ευχαρίστησε που ξαναβρήκε τη σκηνή και τη θερμοκρασία. «Μα το θέατρο είναι λάθος, ρε Ευγενία» μου είπε, τρομερά γενναιόδωρος», συμπλήρωσε η Ευγενία Παναγοπούλου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com