Ενημέρωση με ένα κλικ

Νίκος Κοκλώνης: Η «πληρωμένη» απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα και τον χαρακτηρισμό «trash»

Ο παρουσιαστής του "J2US" απαντά στα σχόλια από το "Πρωινό" του ΑΝΤ1, κάνοντας λόγο για "χολή" και "trash" πρωινές εκπομπές.

Ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε με ιδιαίτερη αιχμηρότητα στις επικρίσεις που δέχεται κατά καιρούς από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1. Μιλώντας στο “Χαμογέλα και Πάλι” και λίγο μετά τη χθεσινή πρεμιέρα του “J2US” (21/2), ο παρουσιαστής επέστρεψε τον χαρακτηρισμό “trash”, που ακούστηκε για το σόου του, δίνοντας τη δική του «πληρωμένη» απάντηση.

«Σήμερα κάναμε πρεμιέρα επί της ουσίας, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν σαν πρόβα. Νομίζω ότι βρήκαμε τους ρυθμούς μας. Εμείς δεν είμαστε δήθεν, είμαστε ένα φιλανθρωπικό σόου, περνάμε καλά. Βγήκαμε, δεν ήμασταν όντως έτοιμοι, το παραδέχομαι. Παρ’ όλα αυτά έβγαλαν τη “χολή” τους κάποιες εκπομπές για συγκεκριμένους λόγους. Έρχεται ένα άλλο μουσικό σόου και πέστε να με φάτε αλλά αυτή είναι η αλήθεια», τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης, υπογραμμίζοντας ότι «είχαμε κι εμείς τα λαθάκια μας αλλά ο τηλεθεατής επιλέγει».

Σε ερώτηση για τη στάση του Γιώργου Λιάγκα απέναντι στην πρεμιέρα του “J2US”, ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν μπορώ να χαρακτηρίσω κανέναν άνθρωπο και κανένα πρόγραμμα trash. Εμένα πιο πολύ μου φαίνονται trash κάποια πρωινά ή κάποιες άλλες εκπομπές που ψάχνουν να βγάλουν με το τσιγκέλι ένα θέμα ή πιέζουν έναν καλεσμένο εκατό φορές να βγει στη γραμμή ή ψάχνουν τι έκανε ο ένας και ο άλλος».

Ο παρουσιαστής, αν και δήλωσε ότι σέβεται την εμπειρία και δεν κρατά κακίες, τόνισε ότι όταν οι χαρακτηρισμοί αγγίζουν ποινικά αδικήματα ή προσβάλλουν ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί του, τότε αλλάζει στάση. «Έχω ακούσει πράγματα που με έχουν προσβάλει προσωπικά και ως επιχειρηματία. Πλέον θα απαντάνε οι δικηγόροι μου», κατέληξε ο Νίκος Κοκλώνης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com