Ενημέρωση με ένα κλικ

Αντιπαράθεση Γιαννούλη – Βούλτεψη για συμφωνία ΕΕ – Mercosur και διακοπές πρωθυπουργού

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για στήριξη συμφωνίας που πλήττει τους αγρότες, ενώ ξεσπά πόλεμος δηλώσεων για τις διακοπές του πρωθυπουργού εν μέσω κινητοποιήσεων.

Τη δική της εκδοχή για την τηλεοπτική αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστου Γιαννούλη, και της συναδέλφου του της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Βούλτεψη, παρουσίασε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η αφορμή της σύγκρουσης, η οποία μεταδόθηκε στο Action24, ήταν η τοποθέτηση του κ. Γιαννούλη σχετικά με τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού, σε περίοδο έντονων αγροτικών κινητοποιήσεων. Η κυρία Βούλτεψη απάντησε υπενθυμίζοντας παρόμοιες ενέργειες από τον Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια καταστροφικών πυρκαγιών. Η αντιπαράθεση κορυφώθηκε με τον κ. Γιαννούλη να απειλεί με αποχώρηση εάν διακοπτόταν ο λόγος του, κάτι που τελικά συνέβη.

«Όσες αθλιότητες κι αν διέπραξε η Σοφία Βούλτεψη κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστου Γιαννούλη, η αλήθεια δεν πρόκειται να κρυφτεί», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας ότι η ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας στήριξε τη συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη Mercosur στην σχετική ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο, την οποία οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταψήφισαν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συγκεκριμένη συμφωνία θα πλήξει το αγροτικό δυναμικό ολόκληρης της Ευρώπης, θέτοντας παράλληλα σε κίνδυνο το περιβάλλον και την ασφάλεια των τροφίμων.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει ότι η τακτική της Νέας Δημοκρατίας δεν αφορά κανέναν περισσότερο από τους ίδιους. Οι αγρότες, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν πρόκειται ούτε να ξεγελαστούν από τα «χυδαία ψέματα» των υπουργών και των βουλευτών της, ούτε να καμφθούν από την προπαγάνδα που έχει ως μοναδικό σκοπό να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό κατά των κινητοποιήσεών τους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com