Ενημέρωση με ένα κλικ

Στην αγκαλιά του Φάνη: Τζένη Μπότση και FY καλεσμένοι

Η ηθοποιός και ο trapper μιλούν για την καριέρα, την προσωπική ζωή και τα «guilty pleasures» τους.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος υποδέχεται στο αποψινό επεισόδιο της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη», που μεταδίδεται την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στις 23:50 στον ΣΚΑΪ, δύο καλεσμένους που είχε «διακαώς» επιθυμήσει: την Τζένη Μπότση και τον trapper FY.

Ένα όνειρο του παρουσιαστή γίνεται πραγματικότητα, καθώς συναντά την αγαπημένη ηθοποιό Τζένη Μπότση στο πλατό. Θα αποκαλυφθεί η ιστορία πίσω από την πιο χαρακτηριστική ατάκα της; Τι την συνδέει με τον Παύλο Σταματόπουλο; Πώς θα σχολιάσει τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και πώς θα απαντήσει σε μια τηλεφωνική κλήση; Η μητρότητα αποτελεί ένα γλυκό κεφάλαιο στη ζωή της, και ο Φάνης Λαμπρόπουλος θα της κάνει ένα δώρο για τον κήπο της.

Ο παρουσιαστής χαρακτηρίζει τα τραγούδια του FY ως «guilty pleasure» και ήρθε η ώρα να μάθει τον viral «money dance» από τον ίδιο τον δημιουργό. Θα συζητηθούν ο τρόπος που γράφει τα τραγούδια του, η γνωριμία με τη σύζυγό του, η πρόταση γάμου και οι σημαντικότερες συνεργασίες του.

Στην «Αγκαλιά του Φάνη» χωράνε τα πάντα, ενώ ερωτήματα τίθενται και για την Ελένη Φουρέιρα και τον Πέτρο Ιακωβίδη, με τον Φάνη να ετοιμάζει τις δικές του «κλήσεις» προς αυτούς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com