Ενημέρωση με ένα κλικ

Πυρετός Champions League: Αγωνία, εκπλήξεις και μεγάλα ντέρμπι στην επανεκκίνηση

Καταιγίδα γκολ, ανατροπές και αναπάντεχες επιδόσεις καθήλωσαν τους φιλάθλους στην επιστροφή του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού πρωταθλήματος.

Η επανεκκίνηση του Champions League μας χάρισε ένα πλούσιο θέαμα με επικές αναμετρήσεις και απρόσμενες εξελίξεις. Από την καθοριστική μάχη στο Καραϊσκάκη μέχρι το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Άρσεναλ και Μπάγερν, η αγωνιστική δράση ήταν συναρπαστική. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, η Άρσεναλ, επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου, δείχνοντας ασταμάτητη φόρμα.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης, με χαρακτηριστική ψυχή, πάλεψε σθεναρά, λυγίζοντας την Ίντερ στις καθυστερήσεις, ενώ η Λίβερπουλ υπέστη βαριά ήττα με 4-1 στο Άνφιλντ από την Αϊντχόφεν, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα στην απόδοσή της, με εννέα ήττες στους δώδεκα τελευταίους αγώνες.
Η βραδιά επιφύλασσε και άλλες συγκινήσεις. Στο Παρίσι, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 5-3 της Τότεναμ, σε ένα παιχνίδι με καταιγισμό γκολ, ενώ η Αταλάντα πέτυχε επιβλητική νίκη με 3-0 στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Στο ντέρμπι των “κανονιέρηδων” με τους Βαυαρούς, η Άρσεναλ επιβεβαίωσε την εξαιρετική φετινή της πορεία, σημειώνοντας την πρώτη ήττα της Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρώτο ημίχρονο, η ισορροπία ήταν εμφανής, με την Άρσεναλ να προηγείται στο 22′ χάρη σε γκολ του Τίμπερ από ασίστ του Σάκα, αλλά τη Μπάγερν να ισοφαρίζει δέκα λεπτά αργότερα με τον 17χρονο Καρλ, μετά από τρομερή πάσα του Κίμιχ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Άρσεναλ έδειξε μεγαλύτερη πειστικότητα, παίρνοντας το προβάδισμα με τον Μαντουέκε, εκμεταλλευόμενος λάθος του Ουπαμεκανό. Τελικά, ο Μαρτινέλι διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 76′, σκοράροντας σε κενή εστία, μετά από έξοδο του Νόιερ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com