Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ συγκατοικούσε με τρανς – «Είχαν ρομαντική σχέση»

Το τρανς πρόσωπο φέρεται να συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές

Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον, κατηγορούμενος για τη δολοφονία του συντηρητικού ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ, φέρεται να συγκατοικούσε με τρανς άτομο.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός ζούσε σε διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στη Γιούτα μαζί με τρανς πρόσωπο που «βρισκόταν σε διαδικασία φυλομετάβασης από άνδρα σε γυναίκα». Το συγκεκριμένο άτομο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, «συνεργάζεται πλήρως» με το FBI, παραδίδοντας μάλιστα τα μηνύματα που σχετίζονταν με το όπλο της δολοφονίας και είχαν σταλεί μέσω Discord. Σε ένα από αυτά, ο Ρόμπινσον αποκάλυπτε το σημείο όπου είχε κρύψει το όπλο, μέσα σε δασική περιοχή.

Πηγή δήλωσε στο Fox News: «Ο δράστης ζούσε με έναν τρανς άνδρα που έκανε μετάβαση σε γυναίκα. Δεν είναι γνωστό ποια ήταν η φύση της σχέσης τους. Ήταν φίλοι που έπαιζαν μαζί βιντεοπαιχνίδια. Το τρανς άτομο συνεργάζεται πλήρως με την αστυνομία και δεν θεωρείται ύποπτος.»

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Ρόμπινσον συγκατοικούσε με τον 22χρονο Λανς Τουίγκς σε διαμέρισμα τριών δωματίων. Παραμένει, ωστόσο, ασαφές αν ο Τουίγκς είναι το ίδιο πρόσωπο που έχει αναφερθεί, καθώς το όνομά του δεν καταγράφεται στην ένορκη κατάθεση. Ο παππούς του αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες περί «τρανς κίνητρο» πίσω από τη δολοφονία του Κερκ, λέγοντας: «Δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν είμαι σίγουρος ποια είναι ακριβώς η κατάστασή του αυτή τη στιγμή». Ο ίδιος σημείωσε επίσης ότι δεν είχε ποτέ γνωρίσει τον Ρόμπινσον.

Φίλοι του ανέφεραν στη Daily Mail πως ο Ρόμπινσον και ο Τουίγκς συμμετείχαν σε μια μεγάλη ομαδική συνομιλία gamer στο Discord, η οποία αποτελούνταν κυρίως από αποφοίτους του λυκείου Pine View.

Είχαν «ρομαντική σχέση»

Σύμφωνα με πηγές του FBI που επικαλείται το Fox News Digital, Ρόμπινσον και Τουίγκς, πέραν της συγκατοίκησης, είχαν και «ρομαντική σχέση». Ο Τουίγκς «συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές επιβολής του νόμου και προς το παρόν δεν κατηγορείται για εγκληματική δραστηριότητα» ξεκαθαρίζουν οι πηγές.

Πάντως, μέλος της οικογένειας του Τουίγκς ανέφερε ότι ο τελευταίος ήταν το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας, αλλά αρνήθηκε να προβεί σε εικασίες για το εάν υπήρχε ερωτική σχέση. Το ίδιο πρόσωπο ανέφερε ότι δεν γνώριζε τις πολιτικές πεποιθήσεις του Τουίγκς, ούτε εάν βρισκόταν σε διαδικασία φυλομετάβασης. Ωστόσο, δεν ήταν κάτι που θα προκαλούσε έκπληξη.

Σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο, ο Τουίγκς είχε προσαχθεί για ανάκριση. Το Σάββατο η εφημερίδα New York Post έγραψε ότι στο διαμέρισμα που μοιράζονταν δεν βρισκόταν κανείς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com