Ενημέρωση με ένα κλικ

Μαρινάκης για πρόταση δυσπιστίας: «Γίνεται στο πλαίσιο της εργαλειοποίησης του δυστυχήματος από την αντιπολίτευση»

«Οφείλουμε το “ποτέ ξανά” να έχει νόημα - Δεν θα σας επιτρέψουμε να διαλύσετε τη χώρα», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ομιλία του στη Βουλή στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, κατηγόρησε την αντιπολίτευση για «εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών και υποκρισία».

 

Αναφερόμενος στα κόμματα που υπέγραψαν την πρόταση δυσπιστίας, υποστήριξε ότι «βρήκαν ευκαιρία για να αποκτήσουν πολιτική υπόσταση».

 

Ο ίδιος τόνισε ότι «η σημερινή πρόταση δυσπιστίας γίνεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας εκμετάλλευσης ενός τραγικού δυστυχήματος, μέσα σε ένα σχέδιο εργαλειοποίησης της αντιπολίτευσης».

 

«Μιλάτε για συγκάλυψη ποιον όμως θέλουμε να συγκαλύψουμε; Στη Λάρισα πραγματοποιείται μια κορυφαία νομική διαδικασία. Έχετε συντάξει κατηγορητήριο και εμείς έχουμε πει όχι; Ακόμα και στην περίπτωση του κ. Τριαντόπουλου, δεν υπάρχει ούτε ένας μάρτυρας που να λέει ότι πήρε εντολή από τον κ. Τριαντόπουλο», σημείωσε.

 

«Μιλάτε για εύφλεκτο υλικό, παραποιείτε την αλήθεια. Η πρώτη πραγματογνωμοσύνη δεν μιλούσε για τέτοιο υλικό», πρόσθεσε.

 

Ο κ. Μαρινάκης μίλησε για το κυβερνητικό έργο που έχει παραχθεί τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση έχει μειώσει την ανεργία, έχει δώσει δουλειά σε 500.000 ανθρώπους, η Ελλάδα είναι μια χώρα πρωταγωνιστής για την ευρωπαϊκή άμυνα και αυτή η κυβέρνηση έχει να κάνει πολλά ακόμα».

 

«Οφείλουμε το “ποτέ ξανά” να έχει νόημα»

 

«Η συζήτηση για την κυβέρνηση είναι τι έχει κάνει και τι σκοπεύει να κάνει για τον σιδηρόδρομο και ακούσαμε τον πρωθυπουργό να κάνει συγκεκριμένες εξαγγελίες με δέσμευση υλοποίησης. Τον Μάρτιο του 23 ήταν η τελευταία πρόταση του ΠΑΣΟΚ», είπε μεταξύ άλλων.

 

«Αν γίνει δεκτό το αίτημα σας στην πρόταση δυσπιστίας θα έχουμε εκλογές. Έχετε εκλογικό πρόγραμμα, με ποιους θα κυβερνήσετε; συμφωνείτε μεταξύ σας; έχετε κοινές θέσεις; Όχι, δεν σας νοιάζει, δεν έχετε δει τι συμβαίνει στον κόσμο. Σε μια τέτοια τραγωδία οφείλει μια συγνώμη διαχρονική. Οφείλουμε το “ποτέ ξανά” να έχει νόημα. Δεν θα σας επιτρέψουμε να διαλύσετε τη χώρα», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com