Ενημέρωση με ένα κλικ

Τεράστιο κύμα “καταπίνει” τουρίστα -Η στιγμή που παρασύρεται στον ωκεανό

Οι φίλοι του 20χρονου που κατέγραφαν το εντυπωσιακό θέαμα, έπιασαν στην κάμερα την τρομακτική στιγμή που το κύμα τον καταπίνει, ο νεαρός από εκείνη την ώρα αγνοείται.

Στο βίντεο ακούγονται να γελούν όταν ο Ρόνι πέφτει, αλλά τα γέλια σταμαρτούν απότομα όταν συνειδητοποίησαν ότι ο 20χρονος που τον παρασύρει το τεράστιο κύμα, δεν φαινόταν πουθενά.

Ο Roni Josua Simanjuntak επισκέφθηκε τις ακτές της Ινδονησίας με μια ομάδα φίλων του την Κυριακή, όταν αποφάσισε να προσπαθήσει να τραβήξει μια φωτογραφία με φόντο τα τεράστια κύματα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post.

Ινδονησία: Η στιγμή που τεράστιο κύμα καταπίνει 20χρονο τουρίστα - Το συγκλονιστικό  βίντεο

Αρχικά στο βίντεο ο 20χρονος στέκεται μπροστά σε έναν βράχο καιποζάρει προκειμένου να έχει την καλύτερη δυνατή φωτογραφία.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα ένα από τα κύματα  ρίχνει τον 20χρονο από τον βράχο και τον εξαφανίζει από τα μάτια των φίλων του, οι οποίοι στην αρχή γελούν με την εξέλιξη αυτή.

Τα συναισθήματα, όμως, άλλαξαν τελείως μέσα σε δευτερόλεπτα καθώς οι φίλοι του 20χρονου αντιλήφθηκαν ότι είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Λίγο αργότερα, ο άνδρας που καταγράφει τις τραγικές στιγμές εντοπίζει μια σιλουέτα στην επιφάνεια του νερού, η οποία εκτιμάται ότι ήταν το κορμί του 20χρονου.

Σύμφωνα με την New York Post, o 20χρονος εξακολουθεί να θεωρείται αγνοούμενος και είναι σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού του.

Στη συγκεκριμένη περιοχή τα κύματα φτάνουν έως και τα 4,5 μέτρα και αυτό είναι κάτι που δυσκολεύει τις αρχές για τον εντοπισμό του νεαρού.

Ωστόσο, οι αρχές δήλωσαν ότι θα ματαιώσουν την επιχείρηση, αν δεν βρεθεί ο 20χρονος μέχρι την Κυριακή.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει