Ενημέρωση με ένα κλικ

Σοκάρει το βίντεο του άντρα που πέθανε από ασφυξία μέσα σε βαλίτσα

Έλεγε ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει και η σύντροφό του, γελούσε και τον έβριζε.

Η 46χρονη Σάρα Μπουν, από τη Φλόριντα, έπνιξε τον σύντροφό της τον οποίο είχε κλείσει μέσα σε βαλίτσα προκαλώντας του ασφυξία.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο σύντροφό της Torres πέθανε κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού κρυφτού, ωστόσο οι ερευνητές βρήκαν υλικό από το τηλέφωνό της που τον δείχνει να στριφογυρίζει μέσα στη βαλίτσα, λέγοντάς της: «Δεν μπορώ γ*** να αναπνεύσω», «Σε παρακαλώ, άνοιξε λίγο, δεν μπορώ να αναπνεύσω», είπε ο Jorge με τρεμάμενη φωνή, με την Sarah να απαντά: «Άντε γ… που ζητάς και αέρα. Αυτό είναι για όσα έχεις κάνει άχρηστε».

Η γυναίκα διώκεται πλέον για ανθρωποκτονία από πρόθεση και η υπόθεση της έπρεπε να είχε ήδη εκδικαστεί. Ωστόσο, πήρε αναβολή 16 φορές, γιατί την παράτησαν 8 δικηγόροι, λόγω της συμπεριφοράς της.

Φλόριντα: Σκότωσε τον σύντροφό της κλείνοντας τον σε βαλίτσα - Prime News

Η Boone εκπροσωπεί τον εαυτό της στο μεγαλύτερο μέρος του δικαστικού της «έπους» από τη σύλληψή της, και τώρα εκπροσωπείται από τον ένατο δικηγόρο της, αφού άλλοι οκτώ απομακρύνθηκαν ή παραιτήθηκαν.

Ο πιο πρόσφατος δικηγόρος της, ο James Owens, κατέθεσε αίτηση για την απόρριψη από το δικαστήριο δύο ωρών βίντεο από την ανάκριση μεταξύ της Boone και του γραφείου του σερίφη της κομητείας Orange.

Στα πλάνα της ανάκρισης, οι ερευνητές αναρωτήθηκαν πώς ο Torres πνίγηκε μέσα στη βαλίτσα, κάτι που η Boone ισχυρίστηκε ότι ήταν ατύχημα καθώς έπαιζαν μεθυσμένοι κρυφτό.

Η Boone είπε ότι εκείνη και ο Torres ζωγράφιζαν, έφτιαχναν ένα παζλ και έπιναν Woodbridge Chardonnay όταν αποφάσισαν να παίξουν κρυφτό.

Η Boone είπε ότι κρύφτηκε επάνω στο ντους, αλλά ο Torres δεν ανέβηκε ποτέ να την ψάξει.

Όταν κατέβηκε κάτω, βρήκε τον Torres στο σαλόνι και μαζί αποφάσισαν να βάλουν το τον ίδιο στη μπλε βαλίτσα και ισχυρίστηκε ότι άφησε δύο από τα δάχτυλά του να προεξέχουν από το φερμουάρ.

Στις 12.30 π.μ., η Boone είπε ότι αποφάσισε να ανέβει επάνω, ενώ ο Torres ήταν ακόμα κολλημένος στη βαλίτσα, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να βγει μόνος του.

Η Boone μπήκε στο κρεβάτι και αποκοιμήθηκε μισή ώρα αργότερα, και είπε στους ντετέκτιβ ότι υπέθεσε ότι ο Torres θα έβγαινε από τη βαλίτσα και θα την συναντούσε στο κρεβάτι.

Ξύπνησε το επόμενο πρωί και έμεινε για λίγο στο κρεβάτι. Είπε ότι υπέθεσε ότι ο Torres ήταν ήδη κάτω «στο λάπτοπ και έψαχνε για δουλειά».

Κατέβηκε τελικά κάτω γύρω στις 11 το πρωί και δεν μπορούσε να βρει πουθενά το φίλο της.

«Η Sarah φρίκαρε και θυμήθηκε ότι η τελευταία φορά που είδε τον Jorge ήταν όταν τον έβαλε μέσα στη βαλίτσα», σύμφωνα με το έγγραφο της σύλληψης.

Τότε άνοιξε το φερμουάρ της αποσκευής και βρήκε τον Torres αναίσθητο μέσα.

Κατέθεσε την Τετάρτη ότι αφού η αστυνομία βρήκε το πτώμα του Torres, ήταν ακόμα «πολύ μπερδεμένη, πολύ θολή» από το μεθύσι της προηγούμενης νύχτας, σύμφωνα με το CourtTV.

«Δεν καταλάβαινα το μνημειώδες πλήθος των ανθρώπων που ήταν στον τόπο του εγκλήματος και τι έκαναν. Ανησυχούσα για τα σκυλιά μου. Ανησύχησα για τον γιο μου. Ήμουν σε κατάσταση σοκ».

«Ήμουν τραυματισμένη από την κατάσταση και προσπαθούσα να συγκεντρωθώ σε όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι μου. Είχα πονοκέφαλο – πιστεύω ότι ήμουν ακόμα μεθυσμένη σε κάποιο βαθμό».

Ισχυρίστηκε ότι έπασχε από το «σύνδρομο κακοποιημένης συζύγου» και ότι ο Torres είχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας που αφορούσε την Boone, συμπεριλαμβανομένης μιας κατηγορίας για ξυλοδαρμό το 2018 που σχετίζεται με έναν μεθυσμένο καβγά μέσα στο σπίτι τους.

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει