Ενημέρωση με ένα κλικ

Μητσοτάκης: Σε lockers τα κινητά των μαθητών

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος για να αποθηκεύουν οι μαθητές τα κινητά τους

Ο Πρωθυπουργός έκανε αναφορά στη σημασία του Ψηφιακού Φροντιστηρίου και μίλησε για lockers στα σχολεία, όπου κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα τοποθετούνται τα κινητά.

(Ξένη Δημοσίευση) Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνομιλεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, Αθήνα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  στη σημερινή συνάντησή του με την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου προανήγγειλε ότι αναμένεται να δημιουργηθούν το επόμενο διάστημα στα σχολεία ειδικοί χώροι διαμορφωμένοι, lockers, έτσι ώστε να αποθηκεύονται τα κινητά των μαθητών κατά την διάρκεια των διδακτικών ωρών στα σχολεία.

«Θεωρώ πάρα πολύ σημαντική την δέσμευση για την απαγόρευση στη χρήση κινητών κατά τη διάρκεια του σχολείου. Το εννοούμε όταν λέμε το κινητό στην τσάντα. Το ζήτημα είναι να αντιληφθούμε όλοι ότι αυτό βοηθάει την ίδια τη μαθητική διαδικασία. Έχουμε συζητήσει με τον υπουργό Παιδείας και είναι πολύ θετικός,  να προμηθεύσουμε πιλοτικά locker στα σχολεία, για να κλειδώνουν τα κινητά τους οι μαθητές και να τα παίρνουν όταν φεύγουν», είπε, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει